Stort grattis

Lite bilder från igår. Och ett stort grattis till Huong som fyller år idag!!! 

 

 


Freedom

Igår åkte Pauline, min fransyska hem. På torsdagen hade vi en liten hejdå-träff, grillade lite och hade det jätte mysigt! Igår gjorde jag ingenting alls, jobbade och gick hem och sov, hur utmattad som helst efter denna veckan! Hursomhelst så är jag iallafall påväg till Göteborg nu för att besöka Liseberg med familjen.... Död, ska sova puss.


Mobilblogger

Asså vet att jag har typ 4672 stavfel i varje blogginlägg, men bloggar alltid via mobilen och det är verkligen no turning back när man klickat på "publicera inlägget". Men det får ni ta haha, godnatt!


Boda Borg

Lider av sovbrist, typiskt när man äntligen får sova men inte kan...
Varit på Boda Borg hela dagen och undvikit franskorna för att undvika att prata franska. Var hos Huong resten av dagen(standard) och käkade pizza. La mig nyss i sängen efter ett två timmar långt samtal med min korrespondent. Tror att jag pratade mer under det samtalet än vad jag gjort sammanlagt under alla de fem åren av franska som jag haft.
Nej nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och orientera, älsklingsgöra ni vet...............


12.05.13

Hejhopp! I förrigår så var jag som sagt på 18 års fest. Förkrökade hos Amanda, fest i bollagården och sedan blev det efterfest hos Ellen. Lyckad kväll om jag får säga det själv! Igår så kom utbytesstudenterna från Frankrike så bekantade mig med henne och sedan käkade vi middag hos Agnes med ett gäng svenskar/franskor. Efteråt drog jag, Huong samt våra fransyskor på en fest. Sov typ 5 h inatt och drog till Jönköping med ett gäng som också hade utbytesstudenter och efter det var vi hos Huong(allt för att inte vara ensamma med dem haha). Aja sova nu hörs imorgon!!! Eller senare


Morgonbuss

Godmorgon! Alldeles tidigt för min del nu när det är långhelg om jag får säga det själv... Igår hade jag och Milla tacodejt, super mys! Lite senare på dagen så lockade Emil mig med blåbärspaj och jag kunde omöjligen säga nej till en så underbar skapelse(pajen), så blev kvällshäng där.
Sitter på bussen hem just nu för att Camilla skulle iväg. Måste även förbereda lite tills på lördag då utbytesstudenten kommer, så det var lika bra det! Ikväll ska jag och tjejerna på 18 års fest, funfun!
Ni får en bild på mitt och Adam Tenstas barn sålänge, min ögonsten!:)


Skola


Rekommendation

Ben and Jerry, peanut butter cup! En gåva till mänskligheten och numera min favvo b&j. Helt underbar.


04.05.13

Igår tog jag en promenad med Alexander på 2 timmar, lillen blev hur trött som helst och somnade på cykeln typ.
Senare på kvällen grillades det först hos Simon och sedan drogs det vidare på fest i Forsheda. När jag väl var hemma så drog Linn med mig till donken, som blir 1935 gånger godare efter 24, sov ganska gott efteråt.


03.05.13

Vaknade med panik vid halv åtta och trodde att jag hade försovit mig, tills jag insåg att det var lördag och kunde somna om. Best. Ever. Denna dagen blev lyckad redan där.
Igår efter skolan hann jag ta en PW, jobba och dra ut till Värnamos älskade och pestsmittade sjö och grilla. Tanken var ju att vi skulle grilla och sedan ta årets första dopp, men bailade såklart. Slutade med att vi stod runt en brasa och åt allt ätbart haha. Mys iallafall!


1:a maj

Igår firades Valborg med gött häng, var dock jätte trött så drog hem ganska tidigt. Idag har jag hunnit ta en lång PW i det fina vädret, handlat och lagat middag till familjen(världens snällaste dotter/syster). Har alltså gjort allt utom att plugga, ska göra det nu. Bye.


RSS 2.0