Change

when you see it...

Skickat bilden till mina nära men ingen tycks ha sett det haha...... Får se om ni ser det?


Granny

Idag åkte vi från Saigons hjärta och besökte min lilla farmor som bor lite utanför, så himla skönt! Jag blir jätte stressad av denna stadsmiljön, speciellt av trafiken här. Alla kör som idioter haha.
Jätte roligt att få träffa mina släktingar igen efter 10 år! Har vaga minnen av mitt senaste besök här men alla har känts som drömmar typ haha. Klockan är 7 nu, ska ner och äta. Byeeee

leler modeller utanför grannys place haha


Alive

Hej! 21100 km senare så är vi äntliien framme i Vietnam! Kom för cirka 3 timmar sedan och fick en liten chock av den varma luften, 32 grader klockan 22:00..... Kommer få en ännu större chock imorgon. Ätit glass, handlat flipflop och handfläkt. Det enda som saknas nu är en rishatt sedan kommer jag smälta in så fint så. Haha nädå. Ska sova nu, hejdå.


Varje gång jag packar


Jönköping

Ligger i sängen och kollar på the ugly truth, ska snart sova och aldrig vakna igen..... dör av sömnsbrist snart haha. Lite bilder på mig och min blonda babe från idag.Pallar inte att han ser ut som 10 och jag som en peddo bredvid honom på denna bild hahahGose.


19 små år

Varit vänner i ungefär 11 år och detta är typ den enda seriösa bilden vi har ihop. Grattis iallafall till den bästaste bästisen som finns! Love you alottttttt
 
 
 

Söndag

Så jäääävla trött. Igår sov jag hos min limpa Linn och sa hejdå, sista gången vi träffades innan jag ska åka ju!!! På tisdag lyfter jag och återvänder inte förrän om en månad.... Ska bli skoj ändå!
Är påväg till Emil nu iallafall. Blir en liten tripp till Jönköping lite senare med min tönt:-)


Kaptenshamn

Som jag sagt 500 gånger tidigare så hatar jag bajsappen, publicerar ju aldrig mina inlägg!!!😡😡.... Försöker väl igen då......

Hej minns ni mig? Haha suger på att blogga, kanske borde sluta. Sitter på tåget hem från Halmstad och har brist på göra, så varför inte blogga när man ändå är i farten(haha). Nu känns det äntligen som sommar på riktigt!! Långa sovmorgonar, sena utekvällar och bara ben. Summerfeeling, oh yeah.
I förrigår så var vi ett litet gäng hos Agnes och chillgrillade, jätte mys! Nästa dag var det då dags för Halmstad för att fira midsommar, likt alla andra Värnamobor. Hur lyckad kväll som helst trots all problematik som dök upp under kvällens gång, är så glad över att den är över haha, trött som ett arsle. Ska bli skönt att komma hem. Ska ta en liten tupplur nu. Ciao!
(Orkar inte skriva om alla mina dagar till bilderna men enjoy alla lajjebilder)


Hej hej sommar


Jun. 09, 2013

Lite bilder från fredags och igår. Jobbade hela dagen på fredagen och avrundade det hela med lite kvällshäng på fiket. Igår så va jag bakis-Sara och bakis-hängde med henne. Träffade Emil efteråt. Försökte även ta en bild som ni ser.... Omöjlgt att ta sånna gulligull bilder när våra bilder blir som dom blir. Vi som är retards antar jag haha.
Idag är det jobb och plugg med Linn som gäller. Ingen lazy-sunday här inte! Och konstigt nog ingen måndagsångest heller för den delen. Underbart. :-)


5/6-13 ♡

Idag tog två av mina fina studenten, så varit i Gnosjö hela dagen och fixat och fotat(onödigt då mitt minneskort nu är spårlöst borta. Den som hittar det får 10 kr). Lyckades pricka två stora händelser på en och samma dag. Två flugor på en smäll resulterar en glad Mai!!! Okej, tre om man räknar med besöket på donken men det är ju standard eller? Kan dock räknas som en lyckad händelse ändå.

Grattis bästa bästisen, love you a lot!
!:-)

Pose it for Mc Donalds.

 

 

 


41779


RSS 2.0