Sommartider hej, hej


Födelsedagskalas.

Worlds best blogger! Haha... Hur mår ni alla?:-) Själv mår jag väl bra, lite seg från gårdagen då vi firade Cissan. Bästa 18 års festen hittills(som om jag har varit på så många ens) Det bjöds på god mat, Mattes fina tårta som hon hade gjort och vår underbara sång till Cissi haha. 

 
Haha... Finner inga ord. Riktiga stjärnor där!;-) Bästa tjejerna.

Gangster squad

Igår blev det en tripp till Jönköping, gick runt i lite affärer, åt på Jensen's(sämsta servicen någonsin och torrt kött) sedan kollade vi på bio. "Gangster Squad", bra rulle!!! Rekommenderas starkt!:-)
Idag har dagen gått sådär, trött som vanligt... Tog en fika med Ronja tidigare idag, så himla skönt att få prata ut. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag går och lägger mig, så himla stressad hela tiden. Hej så länge!

Romantiskt.... Haha


Right now


Väntåret

Idag fyllde jag 17, ett år kvar tills man är myndig woho. Väldigt seg på att blogga nu när jag inte har min mobil och är sällan inne på datorn. Jaja, får nog tillbaka den snart.. Hopefully.
 

Dont go through life, grow through life.

Sitter och käkar toast lite såhär på kvällskvisten med Elin. Idag käkade jag på sushibaren med Agnes och Gabbe, fika på det blev det också, himla tjockisar haha. Efteråt åkte jag, Lina, Matilda och Amra ut till Ebba och gjorde en tårta för att fira Jeta. Pratade och hade det allmänt mysigt! Bästa tjejerna som finns. Love love. Imorgon ska jag fan dra tummen ur röven och vakna tidigt för att dra och gymma, måste verkligen det!! Inte motionerat på hela året.. Haha.


Missbruk av karamellfärg

.


2012→2013

 
Igår var världens latdag, de enda gångerna jag gick upp var för att äta.. Haha. Men nu har jag återhämtat mig helt efter 12 timmars sömn iallafall.
I förrigår så var vi först hos Agnes där det först bjöds på en trerättersmiddag som alla hade hjälpt till med och sedan kom grabbarna. Därefter begavs det till Sara där det var fullt med folk, jätte skoj! Övergången från 2012 till 2013 har varit helt underbar för min del, allt gick hur bra som helst och man blev överöst av kramar och kärlek från alla underbara vänner som man fick fira in det nya året ihop med. Toppenkväll! :-)

Ett par bilder från mitt nyår! (Några snodda från Linis blogg hehe)
 Some phoneshots and alot of duckfaces yesyes
Den absolut första bilden jag tagit detta året, me and my love Sara. Lite suddig dock.
 
 

2012

 
 


 

 
 
 
Tack.

2013

Hej!!! Hur mår ni? Jag mår jättebra idag, ovanligt glad med för den delen. Igår firade jag nyår med mina fina vänner och efter det sov jag över hos min syster. På morgonen (kl12), var Leah så snäll att hon steg upp och lagade mat åt oss hehe. Glass med frukt till efterrätt serverades det också, vi börjar det nya året med lyx!;-)

Just nu:


RSS 2.0