bra.

Jag älskar sånna här söndagar. Sagt hejdå till mammsen och plutten, städat rummet, pluggat i flera timmar och nu ska jag ut på en springrunda. Söndagar till nytta! Ligger halvdöd i sängen i vanliga fall...
 

Encore une peu ivre. (haha)

Hej! Min kära mobil är tillbaka efter 2 veckor. Slarvat bort den en miljard gånger, tappat den i backen dubbelt så många gånger och mobilen har varit överallt i Sverige, men ändå kommer den krypandes tillbaka på något sätt. Suck. Aja. Igår var det klassfest (dock inte min klass haha), hade hur kul som helst! Vaknade och åt frukost, sedan gav jag upp och gick hem, katthåren som Basse hade släppt kröp in i näsan på mig och allergin drog igång. Nej, nu måste jag borsta håret som en galning. Min första klipptid hos en frisör på läääääänge. Klipper alltid mitt hår själv(När jag var liten och klippte mig så blev det helt fel och har inte vågat bli klippt sen dess, men nu ger jag det en chans. Nervös som fan dock haha.)Innan nollningen. En halv burk hårinpackning i håret yepyep

Inspark förförra veckan.
Yes, I'm a selfish drunk

brrr

Hejjjjjj, hemkommen från en sista-minuten fest var dock väldigt trött och kände att en myskväll hade passat bättre. så 20 minuter senare befinner jag mig hemma med chibbe och läsk, och som den naturare jag blivit, så lägger jag lite plugg på det haha.
Smokin' hot
 

Bilder från förfesten

Bra förfest av bra treor! Själva insparken blev inte riktigt som jag hade tänkt mig dock haha. Blev väckt tidigare idag och drogs med till second hand ihop med systern, så kom precis hem. Väldigt as seg idag så ska ta det lilla lugna nu, se en film och senare ikväll ska det lagas bakismat med mina fina tjejor.
Cheers

Très jolies.


like u bajsen.taggthe girls gon' wild, ye the girls gon' wild.

Hej hur mår ni mina fina läsare? Har inte uppdaterat på hur länge som helst men ska försöka bättra på det nu när vi fått våra fina datorer från skolan!!! :-) Idag tog vi verkligen helg från skolan, vilket har varit vääääldigt skönt. Dansat bort alla mina problem som skolan givit mig efter bara 2 veckor haha... Men natten blev kort för min del, drog hem väldigt as mycket tidigt. Sitter och glor på Marix med syrran nu hehe.
 New haircolour. Back to black :-)          
 
Smickrande bild..

RSS 2.0