Höstlovsdags.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mellanmål, sedan kom storesystern som ville att jag skulle fixa henne inför en fest. Trodde att det skulle bli katastof sminkning men vilken naturbegåvning jag var brothah! Haha. Nej men hon blev jätte fin :-) Nu tänkte jag äta något, och slänga på mig lite smink och sedan inviga lovet med en fika med min Emelie. Ha ett bra lov hörni! :-)
/Mai Huynh
snygg.
naturell och trött..
Ville visa upp min nya tischa jag hittade på H&M.. så enkel och snygg.

Lill-lördag.

Helt OK dag, sitter och försöker öva in de två låtarna som ska redovisas imorgon, kan de ganska så bra nu men vill ju finslipa lite hehe ;-) Plugg, käk och sömn, så ser väl min dag ut idag.. Ha en fortsatt bra dag!!
/ Mai Huynh
Suddig bild på min mysiga lilla outfi. Kofta- Zara, Byxor- Hm , Linne- Jennifer i Frankrike.

Tisdag ja.

Tränat lite småhårt idag, ska strax hoppa in i duschen och sen blir det väl lite Desperate Housewives som vanligt :-) PS. Om ni är sugna på att kolla in vilka frisyrer ni passar i (som jag gjorde i mitt förra inlägg) så gå in på www.taaz.com! Superbra sida, håret ser ju jätte äkta ut haha!
Slumpmässig bild..

???????

Bör jag?? Slängde ihop de 4 första bästa..
Haha, b-blick.

Hello mr Autumn.

Gullisar! Ni som fortfarande besöker min blogg när inte ens jag själv orkar klicka in på den på månader! Men tänkte bara checka in lite, händer inte så hemskt mycket här, har ju varit lite fram och tillbaka. Om drygt en vecka är det ju dags för höstlov, halloween, utklädnad och grejer eller? ;-) Jo men vi får se, har faktiskt aldrig klätt ut mig typ. Jaja, i år måste jag iallafall! Men är så himla okreativ när det gäller sådant här, kommer nog sluta med att jag slänger ett lakan över mig själv... hahaaa..

Funny People.

Sprang skoljoggen fastän jag var förkyld, dumt av mig. Ligger hemma med feber, mår helt illa ,hungrig och yr.

I'm only human.


Cheers to the freakin weekend.

Riktigt få bilder som inte beskriver så mycket, men det är allt ni får heh.

Modern Family.

Antagligen den roligaste och härligaste serien som någonsingjorts! Blir aldrig tråkig någonstans och man dör av skratt hela tiden. Modern family är absolut en favorit!!

Cutest thing ever.


Drar ner på bloggtiden..

Jag som inte bloggar alltför ofta ska dra ner ännu mer på bloggandet, känner att jag behöver tiden till andra saker, viktigare saker. Men jag kommer inte sluta blogg helt och hållet, kanske slänger upp något inlägg då och då när jag har tid och lust.
Ta hand om er! / Mai Huynh

Lagom tuff, lagom envis. Sakna mig inte alltför mycket! ;-)

RSS 2.0