Update

Nu var det ett tag sedan senaste inlägget. Det senaste året har varit ganska omtumlade för mig. Den tredje terminen bjöd på en hel rad med händelser som var krävande att möta. Inte den roligaste perioden i mitt liv.

Efter årsskiftet accepterade jag det som var. Våran praktik startade och jag fick in dagliga rutiner. Under två månaders tid så åkte jag till jobbet, direkt till gymmet efteråt sedan åkte jag hem och lagade middag i princip. Träning har alltid varit en del av min vardag men när jag började studera på högskolan så sattes det åt sidan och studentlivet drog igång. Under 1,5 års tid har jag alltså inte engagerat mig i träningen, men när jag väl började igen så mådde jag bättre, fysiskt och psykiskt. Min personliga utveckling under denna tiden har varit tydlig och jag mår så mycket bättre, bättre än jag någonsin gjort!

Nu är jag inne på mitt sista läsår på högskolan och mycket har hänt senaste månaderna, mycket positivt! Har så mycket att vara tacksam för, sånt som inte alls var tydligt när allt kändes dimmigt. Min familj, med en tillökning på två systerdöttrar och ett tredje syskonbarn på gång! Min fina pojkvän, numera sambo, och våran kärlek som är starkare än någonsin. Min extrafamilj såklart, bättre kompisar hade jag inte kunnat önskat!!
RSS 2.0