!!!

Kära blogg, ikväll ska jag på tacomys igen. Tredje gången på två helger, men jag klagar inte.
Bild från igårkväll!


So far, so good

Efter en veckas råplugg så kom det välbehövda höstlovet väldigt lägligt! Och som grädde på moset så låg min nyreparerade iphone hemma och väntade efter att ha varit trasig i en hel månad... Återföreningen var obeskrivligt magisk(hahah). 
Och inte nog med det ska jag strax iväg till Hanna på tacomys för att fira henne. BRA start på lovet, hoppas det håller sig till slutet. 
Bild på mitt lilla godismonster från våran cykeltur tidigare idag.

23.10.13

Hallå där! Skriver lite i intervaller med stora mellanrum känner jag haha... Ursäkta för det! Ska bättras... Säger jag vartenda gång hehe... Denna veckan har jag inte gjort annat än omgett mig själv med plugg. Känns bra på ett sätt, slippa tänka på massa annat som i vanliga fall sitter och gnager i bakhuvudet på mig. Förra helgen blev det långhelg för mig och min klass, myste till det rejält 2 dagar i rad! Och på lördagen fick jag äntligen träffa alla mina mysgirls igen, för lite firande av lilla Ronjis. Klockan är bara 21:00 men funderar redan på att gå och lägga mig. Huvudet känns jätte tungt för tillfället... Ska bli skönt med lov!! Aldrig längtat så mycket som just nu. Godnatt alla fina, lojala läsare haha! 
My best bud! Älskar honom något sjukligt mycket. 
 
 

HEEELG

HALLÅ DÄR. Vill typ inte ens blogga för att Emil var tvungen att googla på mig och hitta min blogg. Aja.
går bestämde jag mig för att leva upp till flickvänsrollen och vara lite romantisk(haha) så åkte tåg i 1 h, sprang på stan i 2 h och stod och bankade på dörren i 50 år innan jag kunde framföra kvällens firande av min lilla plutt. Precis jobbat och ikväll blir det pyjamasparty hos Klara med brudarna!
Jag och min fina Agge!


 

RSS 2.0