30

Käkat lasange och är allmänt glad efter en mer eller mindre underbar dag med vännerna. Blev 2 timmar på stan innan vi drog vidare till AquaMer. Blev även ett par krigsskador efter det badet, bulor och blåmärken lite här och vart haha. Och sedan missade man tåget för att Lina skulle ha sin pommes då ja, haha! Ordnade sig till slut så nu sitter jag hemma i värmen och myser.
 

Växjöbadet.

Godmorgon! Nu har jag packat och fixat klart inför en dag på Växjöbadet med grabbarna och bruttorna. Första gången för mig med så det ska bli spännande haha.... 
Jag och min skit mobil, fast gillar den ändå, eller ne. skönt att få sklippa den snart iaf.

Vintertid.

Jobb, pizzabakning med kollegorna och sedan popcornmys med min lilla Jennifer, kom hem, såg en påse marknadsmunkar, åt. Hehe.

01:50

Hej!! Drog med Ebba till fiket, där vi träffade på Noura och Matilda som vi sedan gick till kyrkan med hehe. Hur trevligt som helst! Alla var glada och energiska när de sjöng, det smittade av sig kan jag ju säga. Stod och frös röven av mig uanför kyrkan med ett gäng härliga töntar i typ en timme innan jag drog hem. Bra mysig start på höstlovet! :-)
Lite sådär halvgo/äcklig bild på mig och pungen. hihihih

Höstlov☻

Nu när Elin och Linh åkt upp till Stockholm för att besäka vår äldsta syster Jackieline, så är det bara jag och plutten Alex kvar. Vi satt och försökte montera på cykellysen och en ny korg på min cykel inför den mörka hösten. Tills pappa tog över eftersom att vi inte kom någonvart hehe. Tänkte ta och fixa 5-minutes brownie mug, till mig och Alex! Godaste. 
!!!!

Höst

Drog på en runda till gymmet med Linda innan, nu sitter jag och kämpar emot behovet att sova med en kopp te till musik och avslutar dagen med lite studier. 
Brace yourselves...you're doing it right
bjuder på humor 

Fredrik Reinfeldt

Hej, idag fick vi på Finnvedens gymnasium besök av våran statsminister Fredrik Reinfeldt. Tror nog detta är det största som hänt Figy... Värnamo... Småland.... Någonsin. Haha.Nej men, det var lite häftigt.
Jag och min polare, G's.

Favorit i repris.

Kollade precis på Taken!!!! Bästa, love it.
MAKES FIRST PRANK CALL % WV: I WILL FIND YOU > t AND I WILL KILL YOU,auto,bad luck brian,taken,liam neeson
Haha hittade denna nu också."Two birds in one stone"  två favvosar.

21-10-12

Hej! Kom hem för någon timma sedan och just nu ligger jag och älskar livet bland mina nyinhandlade vänner(haha). Måste dock dra mig bort nu och gräva mig ner i plugget. Suck. Gotta do what you gotta do.
Kollade igenom arkivet och hittade dessa två gosebilder haha!! muppar

Jönköping next

kines-peace. haha...

Early sunday.

Hardcore pluggar nu så att jag få en ledig söndag, det beslutades nämligen för ett par timmar sedan att jag och mina systrar skulle dra på en tripp till Jönköping. Läge att handla in nya höst/vinterskor känner jag! 
 

Oälskad och ensam än en gång

Dissad av mannen i mitt liv...

Oälskad och ensam än en gång

Dissad av mannen i mitt liv

Best of bad luck Brian.

 
Not sure if funny, or I'm really tired....

Carpe Diem.

Happja, inte precis vad jag gjort idag då va. Varit trött pga HPV-sprutan jag tog, så har sölat runt och powernappat lite hur som helst idag och nu när det är nana time så just nu är jag lika fartfylld som ett litet barn efter en godispåse. Fixat designen lite också! Go va?Denna bilden beskriver mig ganska bra jus nu....

fierce

ye girl, work it

sunday

Hello, hunnit plugga lite matte idag. Läste även ut "50 shades of Grey", grät något så in i helvetes mycket i slutet.!!!! Nä, nu ska jag ner och glo på Solsidan, puss.
Gangster/mafia inspirerad pose av mig. Saknar sommaren!! Smått ful men grovt underbar bild från midsommar. 

13

Kakbak och födelsedagsfirande! Jag och tjejerna gjorde en masterpiece-tårta(as always) för att fira Ronja som fyllt i veckan. Bästa och mysigaste tjejerna som finns. Lovelove.

Snodd bild he-he.When you see it, you'll shit bricks.


X

Hallå i stugan!! (?) Modevisningen orsakade pirr i vartenda cell i min kropp, första gången jag vågat ge mig in på sånt här. Har tom väldigt svårt för att stå i rampljuset i vanliga fall. Började ju typ lipa när jag skulle redovisa mina arbeten för klassen på högstadiet haha. Tyckte väldigt skoj och tycker att arrangörerna gjort ett väldigt bra jobb. Efteråt blev det mat hos min lilla kines kompis, Wanga + tårta. När jag sedan kom hem så hade mina underbara syskon gjort churros(love) till mig,

 

Ses vi imorgon?

Modevisning        Modevisning       Modevisning
Puss! 
 

09

Blir så lätt distraherad. Sitter på biblioteket och försöker bättra på min självdisciplin. Misslyckas ju som ni ser haha, nej men det sitter några idioter och tjattrar. Kanske dags att gå hem ändå, så hinner jag äta, träna och plugga lite till. Ha en bra dag, hej så länge!
 

NA12c

Hittade äntligen min beställningslapp!!!!! Samma visa varje år, tappar alltid bort lappfan. Nu är bilderna beställda och jag håller tummar och tår på att mitt enskilda foto blivit bra. Älskar skolfotograferingar.
Min längd, en deffekt för linjen... fint

Max

Tagit en liten paus från läsandet, "Fifthy shades of Grey". Tvistad men sinnessjukt bra bok.
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Efter skolan så drog jag upp till Max med puongen och Simon. Vardagslyx. Ska nog fortsätta med lyxet och kolla på en film.. Puss, mina underbara.
Bästa kommer imorgon! 
 

RSS 2.0