piss

Värnamodagarna är inte roliga för oss under 18 bast, förstår inte varför vi envisas ändå, haha! Hemma efter förfesten hos Matilda som var jätte rolig, sedan drog vi oss mot stan. Åkte hem efter 10 minuter och nu sitter jag här och känner mig bra äcklig, som jag gjort hela veckan med mitt blödande öga. Blir ju rädd för mig själv.I Brustet blodkärl in the eye, wopwop.

fredag

Första veckan avklarad!!! Kan ju säga att man hade en aning för höga förväntningar för gynmnasiet haha. Men helt okej har det ändå varit! Nu till helgen har jag inte planerat så mycket, ikväll ska jag iallafall träffa tjejerna och så får vi väl se vad vår älskade(...) stad  bjuder på nu när det är Värnamodagar!:-)
Me and my little cisspiss i onsdagsLite bilder från cissi, hehe. 

Gymnasium

Åhhhh! Nyss var man en liten skitunge på 6 år, nu är man 16(ortfarande skitunge) och ska börja på gymnasiet.  Gått lite för fort tycker jag, sommarlovet var alldeles för kortvarigt i år...!! Nej nu blir det lite spa-time med lillasystern, som faktiskt också ska börja på en ny skola,min gamla skola. Haha.Från i lördags. Pre-party at Cissis.@ the party.

Badap

Hallo, igårkväll var vi hos Narcis. Det var den sista festen för mig i sommar, skolan börjar ju på måndag. Usch nej. Det var iallafall jätte trevligt!!
Vi hos Amanda för ett par veckor sedan

Hollister

Sov 2 timmar igårnatt och sedan jobbade jag en halv dag, så är ganska myket sleten nu. Ska nog vara hemma och ta hand om mig idag, koppla av och rensa min kropp och själ(haha). Imorgon väntar ännu en dag på jobbet, skoj.

Hallo, varit med familjen hela dagen. Umgicks och åt middag, jätte mys! :) Bara lilla Linh som saknades, saknar plutten jätte mycket. Bild på mig och mami.

Gifts

Hej!! Igår kom min syster och hennes kille och hälsade på från Stockholm efter att ha varit och rest runt i Asien i två månader, har inte hunnit umgåtts pågrund av jobb och planer som gjorts tidigare men idag blir det lite qualitytime med de bästa. 
Fick en massa roligheter från henne(!!) Finns lite till men det fick utebli.
Sötaste paret. 

bildbomb 10.08.12


silhouette

Hallå där! Kvällen då Millis kom blev det en myskväll med en massa fettismat framför Disneyfilmer(my love), de två följande dagar har jag tillbringat i Värnamocity. Shoppat(ja,faktiskt möjligt) och fikat. Idag fick Camilla också håret avkapat, 20 cm kortare men även 20 gånger snyggare! Fyfan vad vuxen hon såg ut efter the cut. Jätte sugen på att klippa det själv men vill ju så gärna spara ut det till balen år 2015.......(haha). Sedan drog vi ut och hade lite skoj med kameran. Har som sagt bara chillat denna veckan men det behövs ju faktiskt för att kompensera för festkvällarna!
 

Tisdag

Hemkommen och trött från en dag på jobbet, nu väntar jag in min underbara tös Millis. Dagarna framöver blir nog ett par rejäla chilldagar känner jag på mig haha. ♥
Man ser ju nästan hur trött jag är..

Girls


Saturday night

 

sleepover

Nu drar jag mig till Mandy med tjejerna, middag och sleepover är vad som väntas. Myspys!!
puss

Onsdag 01/08-12


Gosing


Powerwalk nu.

Jätte trött, jätte död. 

Helvetessss

Happja, mamma meddelade mig om att resan inte blir av. Jävla Ryan Air, sämsta någonsin. Trösten var väl att vi drog till Bråkenhielm igårkväll och hade det trevligt, kameran glömde jag kvar så bilder blir det en annan dag. Nu ska jag försöka sola fastän molnen kommer vartannan sekund måste pressa.. PUSS.
Till Ryan Air.
oooch där kom den. 

RSS 2.0